Personvernerklæring

 

Personvernerklæringen er ment for å gi informasjon og hvorfor og hvordan Naturens Kilde AS samler inn og behandler personopplysninger. Vi i Naturens Kilde AS tar ditt personvern på alvor. Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi behandler personopplysninger.

Det er Naturens Kilde AS v/daglig leder som er behandlingsansvarlig for opplysningene som samles inn. Ansvaret kan delegeres til en annen stilling.

Behandling av personopplysninger:

Behandling av personopplysninger er kun tillatt hvis det foreligger et behandlingsgrunnlag. Vanligvis er dette inngåelse av kontrakt eller et samtykke.

 

Bruk av personopplysninger:

Hvorfor vi samler inn personopplysninger:

  • Administrere kundeforhold
  • Administrere ansettelsesforhold
  • Yte god service.

Bruk av opplysninger i forbindelse med markedsaktiviteter kan administreres på hjemmesida vår under ”samtykke”. Viktig kommunikasjon om ditt medlemskap og booking av timer osv vil du uansett få kommunikasjon på enten ved sms eller email. (Det er kun reklame og markedsaktiviteter som er underlagt samtykke)

Opplysninger vi registrerer:

Ved kontraktinngåelse:

  • Navn
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • Email
  • Tlf
  • Type medlemskap
  • Dialog med kunde. (f.eks preferanser kunden har osv)

 

Hva vi registrerer:

  • Adgangskontroll (når du besøker treningsstudioet så registreres besøket ditt)
  • Påmelding til gruppetimer.
  • Vi har mange elektroniske systemer for hjelp til trening der medlemmene må lage egne profiler og logge seg på. Noen eksempler på disse er:
    • Precore tredemøller (opplysninger som brukeren selv registrer + opplysninger om økta)
    • VismoX spinning system (opplysninger som brukeren selv registrer + opplysninger om økta)
    • Tanita kroppsanalyse (informasjon om brukeren + kroppsanalyseresultater)
    • Andre elektroniske treningsprogrammer.

Vi henter opplysninger fra den registrerte selv.

 

Utlevering av personopplysninger:

Personopplysningene behandles kun av de med behov for dette hos oss.

3.part:

Vi kan ha behov for utlevering av personopplysninger til 3.part, f.eks våre databehandlere. Disse vil da være underlagt de samme regler som vi er.

 

Lagring og sletting av personopplysninger

Personopplysningene lagres ikke lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle forpliktelsene vi har overfor deg som kunde og det som er lovpålagt. (f.eks regnskapsloven eller andre lover)

Opplysningene slettes/anonymiseres gjennom sletterutiner eller dersom kunden selv ønsker dem slettet. Hvor lenge opplysningene ligger lagret varierer. Hovedregelen er at opplysningene lagres i maksimalt to år.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke vår nettside samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden:

  • Google Analytics: For registrering av brukeradferd og statistikk.
  • ShareThis social sharing: For sosial deling av innlegg
  • devicePixelRatio: for å hente informasjon om skjermoppløsningen din slik at nettsiden vises riktg

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

 

 

Dine rettigheter:

Du har rett til å anmode oss om innsyn, korrigere, slette (hvis vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene), begrensning av behandlingen, og utlevering av personopplysningene dine (dataportabilitet). Dersom du anmoder oss om dette vil vi utføre anmodningen dersom vi ikke er forpliktet til noe annet. Vi utfører dette innen 30 dager etter at vi mottok anmodningen. Anmodningene må sendes til: post@nesbyengym.no eller post@golgym.no.

Du har rett til å klage til Datatilsynet.

Ta gjerne kontakt på email dersom du ønsker mer info om hvordan vi behandler dine personopplysninger.